Over mij

Op een zonnige lentedag in 2020 in de achtertuin

Zelf vind ik het altijd heel leuk om te zien en lezen wie er achter een blog of website zit. Dus hier gaan we dan!

Mijn naam is Brigit van Rooij. Ik ben vijftig jaar jong, ik ben al een hele tijd getrouwd en ik heb een volwassen dochter.
Al zolang ik me kan herinneren ben ik creatief bezig. Ik vind heel veel leuk. Haken, bulletjournalen en prentenboeken omtoveren tot ‘doosjes vol liefs’ en ander moois. Maar ook werken met vilt, borduren, tekenen en schilderen met aquarel vind ik fijn om te doen.

In juli 2016 ging een langgekoesterde droom in vervulling en werd ‘Gittepetit-creatief ontmoeten’ een feit. Een creatieve ontmoetingsplek met als kernwoorden ontmoeting en verbinding. Mensen samenbrengen is iets waar ik heel gelukkig van word.

Vorig jaar (2019) stond bijna helemaal in het teken van ont-wikkeling. Ik zet er met opzet een streepje tussen omdat het echt voelt alsof ik mezelf steeds verder ont-wikkel (afwikkel), laagjes loslaat om zo bij de kern, mijn kern, te komen. Ook over dit proces zal ik hier wel eens wat schrijven. Omdat dat mij helpt in mijn groei en het jullie wellicht (h)erkenning geeft en misschien zelfs wel inspireert. Ik gun iedereen zo’n proces. Het maakt je leven zoveel mooier en rijker. En -met momenten- ook moeilijker. Maar het is altijd de moeite waard.

Met dit blog wil ik geluksmomentjes met jullie delen. En jullie inspireren. Gewoon omdat ik daar blij van word. En wellicht geeft het ook zo nu en dan een glimlach in jullie hart.