• Glimlachmomentjes

    Mijn glimlachmomentjes van vandaag: Wandelen in mijn stukje ‘bos’, wat vandaag een beetje zompig rook en waar af en toe een dikke regendruppel uit de bomen in mijn nek viel. Steeds beter voelen wat ik nodig heb. Oog hebben voor mooie dingen zoals hoe mooi mijn boeken op mijn tijdschriften lagen. Na heel lang weer eens een kroketje op brood gegeten. Genieten van de prachtige hortensia van de buurvrouw.

  • Glimlachmomentjes

    Dingen die me vandaag blij maakten: De dag starten in het ochtendzonnetje in de tuin, luisterend naar de mooiste vogelconcerten en verder helemaal niks. Mezelf verliezen in een prachtig boek en het in één dag uitlezen. Lekker aanklooien met waterverf en mezelf een schouderklopje geven dat ik deze waterverfchallenge al twee dagen volhoud, haha. Dat ik de onrust die ik vandaag af en toe voelde er kon laten zijn. Stiekem honing in mijn thee doen (terwijl ik daarmee wil stoppen) en er heerlijk van genieten dat hij zo veel lekkerder is.

  • Glimlachmomentjes

    Vandaag ben ik dankbaar voor: theedrinken en bijkletsen met Mieke op het bankje bij de oude toren, mediteren met Deepak in het laatste beetje zon in de tuin, de wind op mijn gezicht, het vooruitzicht dat ik zaterdag mijn zus zie, de prachtige rode beuken in de Beukendreef, rust in mijn hoofd.